Svenska English

Företagsutbildningar i Dalarna och Gävleborg


För att utvecklas som företag behövs det löpande påfyllning av kunskap. Vi sätter ihop konkreta och matnyttiga utbildningspaket för företag som speglar våra medlemsföretags utmaningar - alltid med syftet att öka våra medlemmars konkurrenskraft.

Ledarskapsutbildning - High Potential i Dalarna & Gävleborg

High Potential - Ledarskapsprogram 

Är du redo att utmana dig själv och din förmåga att leda andra?

Ett tydligt ledarskap är en nyckelfaktor för att driva utvecklingen i rätt riktning i företaget. Därför erbjuder Handelskammaren i samarbete med Stora Enso ett kvalificerat ledarskapsprogram, inspirerad av Storas prisbelönta ledarskapsprogram ”Pathfinders & Pathbuilders”. Vid fyra internattillfällen får du utveckla dina personliga ledaregenskaper och mellan träffarna får du individanpassade uppgifter.

Programmet leds av Jerker Enarsson, Stora Enso, en av Sveriges främsta ledarskapsutvecklare. Anders Berglund, ledarskapsutbildare och f d elittränare i bandy, medverkar med praktiska verktyg för att du ska kunna få dina medarbetare att växa. Tillsammans delar de med sig av unika erfarenheter som hanterar en vinnande kultur med fokus på människan. En High Potential är en person i ledande befattning med stor utvecklingspotential. Det kan till exempel vara en mellanchef, projektledare, teamledare, KAM eller person i annan position som i någon form är med och påverkar företagets kultur och prestation.

Läs mer om Ledarskapsutbildningen - High Potential.


Affärsutvecklingprogram - High Potential2 i Dalarna & Gävleborg

High Potential - Affärsutvecklingprogram 

Hur utvecklar vi våra kunders kunder och blir en oumbärlig leverantör?

Affärsutvecklingsprogrammet är en fristående fortsättning av High Potentials ledarskapsprogram. Grunden är att man har en förståelse för de individuella utmaningarna och möjligheterna man har i sitt ledarskap. I affärsutvecklingsprogrammet skapar vi oss en förståelse för hur vi utvecklar våra kunders kunder och fördjupar vår relation med våra kunder så vi blir en oumbärlig och långsiktig leverantör. I gruppen arbetar vi som varandras konsulter vilket skapar en stor förståelse för hur andra verksamheter fungerar och inte minst hjälper det till att lösa utmaningar på nya sätt.

Programmet leds av Jerker Enarsson och Anders Berglund.

Läs mer om Affärsutvecklingsprogrammet - High Potential.Utbildning i internationella affärer i Dalarna & Gävleborg

Utbildning i internationella affärer

Det sker ständigt förändringar i bestämmelser rörande tull och handel - både i Sverige och utlandet. För att hålla sig à jour med nyheterna arrangerar vi varje år ett stort antal utbildningar inom internationell handel. Vi vänder oss till dig som arbetar med export och import och behöver hålla dig uppdaterad: försäljare, inköpare, skeppningspersonal, produkt- och ekonomiansvariga med flera. Exempel på utbildningar inom internationella affärer:
  • Att göra affärer med Norge
  • Exportkunskap för säljare
  • Affärsengelska
  • Hantering av exportdokument
  • Skräddarsydda utbildningar
Läs mer om våra Export- och importutbildningar.
Se när nästa export- eller importutbildning går i vårat kalendarium.

Export- & importdokument

Ett exempel på skräddarsydda utbildningar är hantering av dokument för internationella affärer. Om ditt företag arbetar med export och import och hanteringen av alla dokument känns krångligt och omfattande kan vi skräddarsy en utbildning som ger dig grundläggande kunskaper i att hantera internationella affärer i praktiken.

Styrelseutbildning i Dalarna & Gävleborg

Styrelseutbildningar

Vi erbjuder styrelseutbildningar i samarbete med Styrelseakademien. Styrelseutbildningarna syftar till att hjälpa dig till professionellt styrelsearbete istället för att bara "sitta i en styrelse". Det är ju trots allt styrelsen som har det yttersta ansvaret för bolagets övergripande styrning och kontroll och för dig som styrelsemedlem är det viktigt att veta vad som krävs. Vi arrangerar allt från intresseväckare, kortare utbildningar för ägarledda företag och diplomerade styrelseutbildningar till att tillhandahålla en styrelsebank. Kontakta oss för mer information.

När är nästa styrelseutbildning

Se aktuellt kalendarium

Övriga företagsutbildningar i Dalarna & Gävleborg

Övriga företagsutbildningar

Klicka här för att se aktuellt kalendarium
Hittar du inte den utbildning du söker, tveka inte att kontakta oss