MENY

Leveransvillkor och tulldokument

Vet du vilka leveransvillkor som används i ditt företag och vad dessa egentligen innebär? Vikten av att använda rätt leveransvillkor är grundläggande för hur affärens resultat i slutändan kommer att bli. Denna utbildning hjälper dig att komma fram till det som passar just din affär. Bli den som styr och inte den som blir styrd, ta kontroll över era transporter. Kurs ger dig en grundlig genomgång av Incoterms. Vi kommer övergripande att gå igenom tullkoder och fallgropar kring export och import.

 

Denna kurs hjälper dig att komma fram till det som passar just din affär. Bli den som styr och inte den som blir styrd, ta kontroll över era transporter. Kurs ger dig en grundlig genomgång av Incoterms. Vi kommer övergripande att gå igenom tullkoder och fallgropar kring export och import.

 

Du lär dig:

  • En grundlig genomgång av Incoterms®
  • Både för- och nackdelar med de olika leveransvillkoren samt hur de förhåller sig till både betalningsvillkor och försäkringsvillkor.
  • Minimera risken för juridiska och ekonomiska missförstånd kopplat till leveransvillkoren exempelvis frågeställningar som; Vem ska beställa och betala för transporten? Vem står risken för varorna? Vem betalar försäkring av varorna under transporten?
  • Hur du kan se över när och varför ni ska använda de olika leveransvillkoren och hur ni på så sätt kan utvecklad er export- och importteknisk affär.

 

Kurslitteratur, fika och lunch ingår.

Kontaktperson

Johan Tunhult

Telefon:

0703850056

Mobiltelefon:

E-post:

johan.tunhult@mellansvenskahandelskammaren.se

Datum:

14/05/2019

Tid:

09:00- 16:00

Pris för medlemmar:

4900kr exkl moms

Pris för icke medlemmar:

5900kr exkl moms

Ort:

Gävle

Adress:

Mellansvenska Handelskammaren, Linnevägen 1 BOKA PLATS
X