Citat från tidigare deltagare

"Jag har upplevt magiska stunder… Har varit på en hel del ledaskapskurser men det här är den första kursen där jag kände att det förändrade och gjorde skillnad för mig.


Henrik Eklund, Marknadschef på Utredningsgruppen i Falun, berättar om sin erfarenhet av High Potential - ledarskapsprogrammet.

"Den här utbildningen är ganska annorlunda jämfört med andra jag gått. De här gruppdiskussionerna och de frågor vi har diskuterat har varit väldigt nära inpå och berört mig mycket som också har gjort att jag utvecklats väldigt mycket".
 

Marlene Bergström, Försäljningschef på Setra Trävaror, berättar om sin erfarenhet av High Potential- ledarskapsprogrammet.


"Jag kan varmt rekommendera High Potential, inte bara för de verktyg man får utan också för de genuina värdefulla nätverk man får genom de andra deltagarna."


Jenny Barksjö Forslund, Affärsområdeschef GävleDala på KPMG, berättar om sin erfarenhet av High Potential - ledarskapsprogrammet.

"Utbildningen har gett mig otroligt många användbara verktyg i min roll som ledare. Utbildningen har utmanat mig att tänka annorlunda och tvingat mig att se problem och möjligheter från en annan synvinkel".Erik Hedlund, VD på Hedlunds Timber, om sin erfarenhet av  High Potential - ledarskapsprogrammet.
"HP är inte bara verktyg man får utan insikter hur man själv är som ledare, hur man skulle vilja vara… En ny inställning och attityd till sitt ledarskap.
Alla borde få gå utbildningen!"


Jonas Grenfeldt, VD på Panang Kommunikation, berättar om sin erfarenhet av High Potential - ledarskapsprogrammet.
"HP rekommenderar jag till dig som vill utvecklas som ledare och förstå hur dina kunder och andra personer du jobbar med tänker."
 


Lisa Olofsson, Kundservicechef på Setra Trävaror, berättar om sin erfarenhet av High Potential - ledarskapsprogrammet
"Kan rekommendera HP av flera orsaker men det jag tycker har funkar bra för mig är att kursledarna har fått oss deltagare att öppna upp och skapat en miljö av öppenhet och ärlighet som behövs för att få ett bra resultat av utbildningen."


Pierre Olsson, Säljare på Haglöf & Nordkvist, berättar om sin erfarenhet av High Potential - ledarskapsprogrammet.