Svenska English

Välkommen till Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska handelskammaren är en oberoende och opolitisk ideell organisation som arbetar för att stärka konkurrenskraften och utveckla våra medlemsföretag. Det gör vi genom utbildningar, nätverk, rådgivning och stöttning av handel i Sverige och internationellt.

Vi ingår i det globala Handelskammarnätverket, med över 10,000 handelskamrar i hela världen. Det gör att du som medlem har tillgång till unikt affärsnätverk som kan öppna dörrar till nya marknader. Vi får förfrågningar från exportörer och importörer från hela världen nästan varje dag.
Mellansvenska Handelskammaren - internationella event

Internationella event

  • 5-10 november 2018 - China International Import Exposition (CIIE) 
    Läs mer
Trafikkommittéen - Mellansvenska Handelskammaren

Trafikkommittéen

Har du inspel kring trafikfrågor?
Mellansvenska Handelskammaren fungerar som remissinstans i trafikärenden. En av de grupper där vi diskuterar regionella trafikfrågor är i Trafikkommittéen. Den består av näringslivet, kommun, region och Trafikverket.

Nästa möte 28 september i Borlänge.

Kontakta oss.

Utbildning - Atg göra affärer i Norge - Mellansvenska Handelskammaren

Young Professionals 

Det här är nätverket för dig under 40 år som vill utveckla ditt kontaktnät, utbyta erfarenheter och hämta inspiration från intressanta människor och föreläsningar. Ämnen som avhandlas är exempelvis ledarskap, personlig utveckling, marknadsföring och historier från intressanta entreprenörer och företagsledare.

I kalendariet hittar du program och aktuella datum för Young Professionals i Gävle och Falun/Borlänge.