Svenska English

Välkommen till Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska handelskammaren är en oberoende och opolitisk ideell organisation som arbetar för att stärka konkurrenskraften och utveckla våra medlemsföretag. Det gör vi genom utbildningar, nätverk, rådgivning och stöttning av handel i Sverige och internationellt.

Vi ingår i det globala Handelskammarnätverket, med över 10,000 handelskamrar i hela världen. Det gör att du som medlem har tillgång till unikt affärsnätverk som kan öppna dörrar till nya marknader. Vi får förfrågningar från exportörer och importörer från hela världen nästan varje dag.
Styrelseutbildning i Gävleborg och Dalarna

Styrelseutbildningar


I samarbete med StyrelseAkademien erbjuder Mellansvenska Handelskammaren styrelseutbildningar i Gävleborg och Dalarna. 

Våra styrelseutbildningar syftar till att hjälpa dig till professionellt styrelsearbete istället för att bara "sitta i en styrelse".

För att se när nästa styrelseutbildning är, se aktuellt kalendarium.
Specialutformade och skräddarsydda företagsutbildningar

Specialutformade företagsutbildningar

Mellansvenska Handelskammaren erbjuder skräddarsydda utbildningar inom export och import för att underlätta ditt företags internationella affärer. 

Kontakta oss med vad som intresserar just dig.
Young Professional - Mellansvenska Handelskammaren

Young Professional?

Är du under 40 år och vill utöka ditt nätverk för att triva och utvecklas? Vill du öka dina affärskontakter för att lyckas ännu bättre i ditt arbete? Då är du välkommen som medlem i Handelskammarens nätverk Young Professionals.
Varje månad träffas vi i Gävle och Falun/Borlänge för en lunch och nätverkande. 

Läs mer om Young Professionals